יום שישי, 31 ביולי 2015

קינוחי קרם גבינה ופירורי ביסקוויטים אישיים לקיץ

מתכון :

מצרכים:
250 גר' ביסקוויטים קצוצים
100 גר' חמאה מומסת
2 שמנת חמוצה
1 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
250 גר' גבינה לבנה

אופן ההכנה
מערבבים את פירורי הביסקוויט עם חמאה מומסת .
מקציפים בקערה שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וסוכר לקצף אחיד ויציב .
מוסיפים לתערובת גבינה ושמנת חמוצה ומקציפים לתערובת אחידה.
מניחים כף מהביסקוויטים בכוס זכוכית .
מעל הביסקוויטים מניחים מתערובת הגבינה ומכסים בכף נוספת של ביסקוויטים .
ממשיכים למלא את שאר הכוסות.


ב ת י א ב ו ן

קינוחי קרם גבינה ופירורי ביסקוויטים אישיים לקיץ


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה