יום ראשון, 24 במאי 2015

פשטידת ברוקולי וכרובית לשבועות

מתכון :

מצרכים:
500 גר' כרובית
500 גר' ברוקולי
2 ביצים
2 כוסות קמח תופח
250 גר' גבינה לבנה
רבע כוס שמן זית
כוס חלב
כפית מלח

אופן ההכנה
להרתיח מים בסיר ולבשל את הכרובית והברוקולי עד שיתרככו (אך לא יותר מידיי).
לקרר ולחתוך לפרחים קטנים מאוד.
בקערה לערבב את שאר המרכיבים ולהוסיף את הברוקולי והכרובית ולערבב.
להעביר לתבנית מלבנית בינונית חד פעמית ולאפות בחום בינוני כ 45 דקות עד שהפשטידה מקבלת
גוון זהוב .



ב ת י א ב ו ן

פשטידת ברוקולי וכרובית לשבועות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה