יום שני, 18 במאי 2015

פשטידת גבינות ובצל לשבועות

מתכון :


מצרכים:

חצי חבילת אטריות רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן
1 קוטג'
1 בצל קצוץ ומטוגן
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
3 ביצים
כפית מלח

אופן ההכנה:

לבשל את האטריות, לסנן מהמים ולשטוף.
להוסיף לאטריות את הבצל המטוגן, הקוטג', הגבינה הצהובה, הביצים והמלח .
לערבב ביחד .
לשפוך את התערובת לתבנית עגולה חד פעמית .
לאפות בחום של 180 מעלות כ50 דקות


ב ת י א ב ו ן

פשטידת גבינות ובצל לשבועות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה