יום שבת, 14 ביוני 2014

חזה עוף עם תפוחי אדמה ברוטב אדום



מצרכים
1 בצל קצוץ
10 פרוסות של שניצלים
4 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות .
2 רסק עגבניות
2 כפות אבקת מרק בצל
כף פפריקה
פלפל, מלח

אופן ההכנה
בסיר  רחב לטגן את הבצל עד שיזהיב.
לחתוך את פרוסות חזה העוף לרצועות מלבניות .
להוסיף לבצל ולערבב עד שחזה העוף משנה את צבעו .
להוסיף רסק עגבניות ותבלינים .
לכסות במים, להוסיף את תפוחי האדמה .
להרתיח ולבשל כשעה עד שתפוחי האדמה מתרככים .



ב ת י  א ב ו ן 

חזה עוף עם תפוחי אדמה ברוטב אדום

אין תגובות:

פרסום תגובה