יום שני, 27 בינואר 2014

דגים חריפים


מצרכים
 5-6 חתיכות פילה מושט
1 פלפל אדום חריף
2 פלפלים ירוקים חריפים
גבעול סלרי
5 שיני שום
2 כפות פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית כורכום
כפית מרק עוף
כפית מלח
כוס מים
חופן כוסברה קצוצה

אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים האדומים והירוקים ואת גבעול הסלרי ומניחים בסיר שטוח עם מעט שמן.
מוסיפים שיני שום ומטגנים קלות .
מניחים את הדגים עם העור כלפי מטה בצורה יפה בסיר .
מערבבים בקערה נפרדת את כל התבלינים ואת המים ושופכים על הדגים .
מבשלים כחצי שעה, מוסיפים את הכוסברה מעל וממשיכים לבשל עוד חצי שעה עד שהרוטב מסמיך.



ב ת י א ב ו ן

דגים חריפים

אין תגובות:

פרסום תגובה