יום שישי, 12 בספטמבר 2014

עוגה סברינה עם הדובדבן שבקצפת



מצרכים:
לבצק:
4 ביצים
1.5 כוסות קמח תופח
1 כוס סוכר
1 אשל
לסירופ:
1 כוס סוכר
2.5 כוסות מים
1/2 בקבוק רום
לקצפת:
1 שמנת מתוקה
כף סוכר

אופן ההכנה
לערבב את כל חומרי הבצק  לתערובת אחידה  .
לשפוך לתבנית מלבנית חד פעמית ולאפות כ 20 דקות בחום בינוני .
לסירופ:
להמיס בסיר את הסוכר, המים והרום לנוזל אחיד .
לקרר ולשפוך על העוגה .
לקצפת:
להקציף את השמנת המתוקה עם כף סוכר לקצפת יציבה ולמרוח על העוגה.

לקשט בדובדבנים


ב ת י א ב ו ן

עוגה סברינה עם הדובדבן שבקצפת


אין תגובות:

פרסום תגובה