יום חמישי, 17 באפריל 2014

עוגת קוקוס ושוקולד כשרה לפסח



מצרכים:
לבסיס:
6 ביצים
כוס סוכר
כף שמן
אינסטנט פודינג שוקולד
למילוי קוקוס:
200 גר' קוקוס
200 גר' מרגרינה לאפייה
חצי כוס מים
כוס סוכר
לציפוי שוקולד
150 גר' שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
הבסיס: להקציף 6 חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב.
לערבב חלמונים עם כף שמן ולהוסיף לחלבונים .
להוסיף אינסטנט פודינג שוקולד ולערבב.
לשפוך ל3 תבניות מאורכות ולאפות בחום 180 מעלות בערך 40 דקות ולקרר.
המילוי: לבשל על אש נמוכה את חומרי המילוי עד שנעשית תערובת ריבתית .
להסיר מהאש , לצנן ולהניח על הבסיס .
ציפוי שוקולד: להמיס בסיר שוקולד עם שמנת, להסיר מהאש ולקרר תוך כדי ערבוב .
למרוח מעל הקוקוס .



ב ת י א ב ו ן

עוגת קוקוס ושוקולד כשרה לפסח

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה