יום שישי, 28 בפברואר 2014

עוגת קצף וקצפת על בסיס טורט שוקולד


מצרכים :
לבסיס:
1/2 כוס קמח תופח
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קקאו
1 ביצה
1/2 כוס שמן
1/3 כוס מים רותחים
1/3 כוס מים פושרים

לקצף :
3 חלבונים
1 כוס סוכר

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
2 כפות סוכר
חצי כפית נס קפה

אופן ההכנה
הבסיס: לבחוש את כל חומרי הבסיס. לשפוך לתבנית מלבנית בינונית חד פעמית
לאפות בחום בינוני כחצי שעה.
לקצף : להקציף טוב את החלבונים עם הסוכר,
לשים על גבי נייר אפיה בתבנית אחרת באותו הגודל כמו של הטורט ולאפות בחום של 100 מעלות כשעתיים.
לקצפת: להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר והנס קפה.

למרוח את הקצפת על הטורט ומעל להניח את הקצף הקשה.

ב ת י א ב ו  ן

עוגת קצף וקצפת על בסיס טורט שוקולד



אין תגובות:

פרסום תגובה