יום שלישי, 10 בדצמבר 2013

עוגיות שושנים


מצרכים:
לבצק -
400 גר' קמח תופח
150 גר' מרגרינה
1 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
3 חלמונים

***ללוש הכל ולשמור שעתיים במקרר

לקצף –
3 חלבונים
כוס סוכר
1 אינסטנט וניל

*** להקציף את החלבונים והסוכר לקצף קשה ולהוסיף את האינסטנט לקצף.

אופן ההכנה
לחלק את הבצק ל 3 כדורים.
לפתוח כל כדור למלבן, למרוח את הקצף, לגלגל , לפרוס 
להניח על ניר אפייה כשהקצף מונח כלפי מעלה .
לאפות כ 20 דקות בחום בינוני .



ב ת י א ב ו ן

עוגיות שושנים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה