יום שני, 2 בדצמבר 2013

מרק עדשים אדומות


מצרכים:

חצי חבילת כוסברה
חצי ראש שום
3 גזרים
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
כוס עדשים אדומות
חופן אטריות דקות או חצי כוס פתיתים או חצי כוס אורז
כמון, מלח, אבקת מרק פרווה, פלפל שחור.

אופן ההכנה:

לטחון במעבד מזון את הכוסברה, הגזר והשום בפולסים קצרים .
לטגן את התערובת הקצוצה בשמן ולהוסיף את העדשים השטופים, ואת התפוחי אדמה.
לכסות במים ולהוסיף עוד שלוש כוסות מים .
להרתיח ולבשל כחצי שעה .
לתבל בתבלינים לפי הטעם ולהוסיף מים במידת הצורך .
להמשיך לבשל עד שהעדשים רכות .
עשר דקות לפני הסוף להוסיף את האטריות או האורז או הפתיתים .
לטעום ולהוסיף תיבול או מים לפי מידת הסמיכות הרצויה .



ב ת י א ב ו ן

מרק עדשים אדומות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה