יום רביעי, 30 באוקטובר 2013

זיתים מבושלים


מצרכים

קופסת שימורים של זיתים ללא גרעין
2 עגבניות מקולפות
3 שיני שום פרוסות
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית מלח
חצי כפית כורכום

אופן ההכנה

מסננים את הזיתים, שוטפים אותם ומשרים אותם במים רותחים כ 5 דקות, שוטפים וחוזרים שוב על הפעולה .
מניחים את העגבניות בסיר , מוסיפים מעט שמן ונותנים להן להתבשל כשעה עד שהופכות לרסק .
מוסיפים את פרוסות השום, התבלינים והזיתים .
מערבבים ומבשלים ביחד עוד 10 דקות .

***לפני ההגשה מומלץ לשפוך כף שמן ולערבב על מנת לתת ברק לזיתים .


ב ת י א ב ו ן

זיתים מבושלים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה