יום שבת, 7 בספטמבר 2013

פבלובה עם פירות


מצרכים :

3 חלבונים
כוס סוכר
2 שמנת מתוקה
פירות שאוהבים (בננה, מנגו, ענבים, אפרסקים, גרגרי רימון)

אופן ההכנה :


להקציף את החלבונים והסוכר לקצף לבן ויציב .
לסדר את הקצף על נייר אפייה בצורת עיגול ולאפות בחום של 100 מעלות כשעתיים .
כשהקצף מוכן ומתקרר, להקציף את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ולמרוח מעל הקצף .
לחתוך לקוביות או פרוסות את הפירות ולהניח על הקצפת .


ב ת י א ב ו ן

פבלובה עם פירות



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה