יום שני, 5 באוגוסט 2013

קובה


מצרכים לקובה:
חצי קילו בורגול
כוס קמח
כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
מעט שמן

מצרכים למילוי:
חצי קילו בשר טחון
4 בצלים
מלח
פלפל

אופן ההכנה
להשרות את הבורגול במים קרים 20 דקות .
לסחוט היטב ולהניח בקערה .
להוסיף את כל המצרכים לבורגול ולערבב הכל לגוש בצק .
(אם יוצא דליל מידיי אפשר להוסיף מעט קמח )

הכנת המילוי:
לקצוץ את הבצלים, לטגן מעט במחבת ,להוסיף את הבשר הטחון ולתבל במעט מלח ופלפל .לטגן עד
שהבשר משנה את צבעו .

הכנת הקובה:
להכין כדורים קטנים, לעשות בכל כדור חור עם האצבע ולפתוח אותו מעט.
למלא בכפית מתערובת הבשר ולסגור את הכדור .
לטגן בשמן עמוק עד שמשחים .


ב ת י א ב ו ן 


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה