יום ראשון, 18 באוגוסט 2013

שקשוקה


מצרכים:

5 שיני שום קצוצים
1 פלפל חריף
1 גמבה
רסק עגבניות
קופסא של עגבניות מרוסקות
כוס מים
5 ביצים
מלח,פלפל
פפריקה מתוקה

אופן ההכנה:

לקצוץ את הפלפל והגמבה .
לטגן בסיר שטוח את השום, להוסיף את הפלפל והגמבה במשך כ 5 דקות.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ולערבב ביחד עוד 2 דקות .
להוסיף את רסק העגבניות  ולערבב .
לבדוק אם הרוטב סמיך מידי אז להוסיף מים בהדרגה .
לתבל במלח, פלפל ופפריקה .
להרתיח הכל .
להנמיך את האש ולשבור לבפנים 5 ביצים אחת ליד השניה .
לבשל על אש נמוכה עד שהביצים מוכנות .


ב ת י א ב ו ן

שקשוקה



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה