יום רביעי, 14 באוגוסט 2013

עוגת קרמבו


מצרכים:

1 חב' אינסטנט פודינג שוקולד
6 ביצים
6 כפות סוכר
1 שמנת מתוקה
1 חב' אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב

אופן ההכנה:

להקציף חלבונים עם סוכר עד שהופך לקצף לבן וקשה.
 להוסיף את החלמונים ואת הפודינג שוקולד
ולהקציף.

לשמן תבנית עגולה 26. לאפות כ 45 דק' בחום בינוני 160 מעלות .                                                          להוציא מהתנור ולחכות כ 20 דקות .

להקציף ביחד את השמנת המתוקה, החלב והפודינג וניל ולשים מעל העוגה.
ניתן לקשט עם שוקולד מגורד .

אפשרות נוספת :  להרתיח שמנת מתוקה, להסיר מהאש ולהוסיף מיד 100 גר' שוקולד מריר. לערבב
לתערובת אחידה וכשמתקרר לשפוך מעל העוגה .


ב ת י א ב ו ן


עוגת קרמבו



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה