יום שבת, 4 בספטמבר 2010

מרק מלוחייה

לקנות קילו עלים של מלוחייה
להפריד את העלים מהגיבעול.
לרחוץ ולייבש (למשך יום-יומיים עד שיבש)
כשמתייבש, לקצוץ את העלים 

אופן ההכנה
לשים בסיר של מרק 8 שוקיים, עגבנייה קצוצה ו2 בצל קצוץ
לכסות במים , להרתיח ולבשל כשעה וחצי.
לטגן במחבת משומנת 6 שיני שום קצוצות, העלים של המלוחייה ומעט כוסברה קצוצה.
לשפוך את תערובת העלים למרק המוכן
לתבל עם מלח ופלפל ולבשל ביחד כרבע שעה

ב ת י א ב ו ן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה