יום שבת, 17 במאי 2014

לזניה בשרית בקלי קלות



מצרכים:

250 גר' בשר בקר טחון
300 גר' איטריות רחבות מבושלות
2 רסק עגבניות
3 שיני שום כתושות
2 כפות אבקת מרק פטריות
2 ביצים
כפית מלח
רבע כוס שמן זית
מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה
לחמם מעט שמן במחבת רחבה ולטגן את הבשר הטחון עד שישנה את צבעו .
בתבנית מלבנית בינונית לערבב ביחד את הבשר עם כל שאר החומרים.
לאפות בחום של 180 מעלות כ 45 דקות .


ב ת י א ב ו ן

לזניה בשרית בקלי קלות

אין תגובות:

פרסום תגובה